Daniel-Constantin Barbu (ALDE), poziția 2 Senat, București (2016)

sursa: The Epoch Times

sursa: The Epoch Times

Declaraţii discriminatorii

În luna decembrie 2013, la Craiova, a declarat că suma alocată programului naţional pentru prevenirea şi tratarea HIV/SIDA este prea mare în comparaţie cu cea alocată programelor Ministerului pe care îl conduce. De asemenea, a sugerat că prin desfiinţarea sau reducerea acelui program, s-ar putea organiza mai multe festivaluri sau s-ar putea extinde Festivalul Shakespeare. Aceste declaraţii au dus la autosesizarea Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

În septembrie 2016 a declarat că politicienii din România au o ocupaţie mai periculoasă decât misiunile soldaţilor în Afganistan.

Daniel Barbu a fost printre iniţiatorii legii speciale pentru Roşia Montană, care a declanşat proteste fără precedent în România faţă de mineritul cu cianuri.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Daniel_Barbu#Controverse


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *