Daniel Cătălin Zamfir (PNL) candidat poziția 1 Senat – Brașov (2016)

daniel-zamfirConflict de interese

Apare pe o listă a ANI pentru că a fost concomitent deputat, administrator de firmă și PFA.

https://www.integritate.eu/Comunicate.aspx?PID=20&NewsID=1514

A pierdut procesul cu ANI în primă instanță (http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000314868&id_inst=2) , acum mai există un dosar, dar nu știu dacă e apel sau ceva accesoriu (http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000316923&id_inst=2)

Zamfir este inițiator al legii dării în plată, dar presa a descoperit că fratele său are un credit de 720.000 de euro și ar putea beneficia de lege.

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-20656518-fratele-initiatorului-legii-darii-plata-cosmin-zamfir-are-credit-720-000-euro-judeca-prezent-institutia-credit-motiv-clauze-abuzive.htm

Avere

E împrumutat la un om de afaceri israelian, fost partener de afaceri cu Sorin Beraru, un alt israelian investigat de Justiţia din România.

http://www.capital.ro/daniel-zamfir-initiatorul-legii-darea-in-plata-imprumut-suspect.html


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *