Dan Ciocan (PSD) candidat poziția 2 Camera Deputaților – Olt (2016)

ciocan_danObservații

Ar fi vizat, potrivit presei, de o anchetă DNA privind APIA Olt.  Fost milițian înainte de 1989, deputatul are un frate condamnat, fost „abonat” la lucrări publice, și se spune că ar face parte din clanul Stănescu, cu care ar avea legături de afaceri.

http://www.b365.ro/firma-de-casa-a-primarului-marian-vanghelie-va-repara-si-mobilierul-urban-din-sectorul-5_216112.html

http://www.evenimentdeolt.ro/eveniment-new/actualitate/tribunalul-bucure-ti—i-men-ine-decizia–cornel-ciocan–fratele-deputatului-dan-ciocan–8-ani-de–nchisoare–fa71ab261f1345cc8f7d36892d172703

http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/asta-ne-da-lectii-de-morala/video_309464.html

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/descinderi-dna-la-apia-olt–sunt-vizati-seful-cj-olt–paul-stanescu–si-doi-deputati–acuzatiile–incasari-ilegale-din-fonduri-ue–373504


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *