Ciumacenco Nicusor (PNL) candidat poziția 2 Camera Deputaților – Galați (2016)

cropped-nicusor-ciumacenco-1

Traseist

Ciumacenco este înscris în PNL, al patrulea partid. El a fost membru PNŢCD, apoi viceprimar al Galaţiului din partea PSD, intre 2009 si 2012, devine preşedinte al PDL Galaţi si candideaza pentru Senat in 2012, iar după fuziunea PDL-PNL, aceasta este co-preşedinte al organizaţiei PNL Galaţi.

Conflict de interese

A votat favorabil două hotărâri ale Consiliului Local Galați, prin care s-au alocat cu titlu de cotizație bani pentru Fundația „Andreiana Juventus”, al cărei președinte era.

https://www.integritate.eu/Comunicate.aspx?PID=20&NewsID=1623

http://www.viata-libera.ro/politica-administratie/tag/nicusor%20ciumacenco

A câștigat în primă instanță contra ANI (http://portal.just.ro/44/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=4400000000057322&id_inst=44) iar acum se judecă la ICCJ (http://www.scj.ro/1094/Detalii-dosar?customQuery%5B0%5D.Key=id&customQuery%5B0%5D.Value=4400000000057322)

Afaceri

Abatorul deţinut de Livada Şerbăneşti SRL, firma  parlamentarul din Lieşti,a fost singurul din judeţ autorizat de DSVSA in 2013, pentru sacrificarea mieilor a căror carne ajungea în magazine. In 2012, cinci centre erau autorizate pentru sacrificare, dar liberalul inca nu era parlamentar. In campania electorala din 2012,George Scarlat a împrăştiat „din eroare” afişe electorale in care apare alături de arhiepiscopul Dunării de Jos IPS Casian Crăciun.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *