Banias Mircea Marius (ALDE) candidat poziția 1 Camera Deputaților – Constanța (2016)

Probleme cu justitia

In februarie 2011, a fost scos de sub urmarire penala pentru infractiunea de favorizare a infractorului in dosarul privind rambursarea de TVA de 60 milioane euro. http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-8657830-cine-este-mircea-marius-banias-senatorul-pdl-care-prezinta-mesajul-ori-gasim-drum-ori-facem-unul.htm

 

Intr-un material din septembrie 2009,  „Curentul” l-a acuzat pe Banias ca „este capul Mafiei din Portul Constanta”. Ziarul a scris atunci despre legaturile senatorului PDL cu secretarul general al Ministerului Administratiei si Internelor, Laurentiu Mironescu. Perchezitiile efecutuate  la Bucuresti si Constanta au vizat o serie de afaceri efectuate de cei doi.

http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-8657830-cine-este-mircea-marius-banias-senatorul-pdl-care-prezinta-mesajul-ori-gasim-drum-ori-facem-unul.htm


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *