Babus Radu (PSD) candidat poziția 4 Camera Deputaților – Constanța (2016)

babus_radu

Nepotism

Nicusor Constantinescu este nasul lui de cununie. Fiul lui Babus Constantin,seful Directiei Administrarea Domeniului Public si Privat,condamnat in 2014 la doi ani si 10 luni cu suspendare pentru luare de mita. în toamna anului 2002, i-a pretins lui Burcin Dumitru suma de 20.000 USD, pe care a primit-o în anul 2004, prin intermediul lui Tărcatu Marius, pentru a-i facilita cumpărarea unui teren, iar inculpatul Pilat Cornel l-a constrâns pe Burcin Dumitru pentru a-i vinde un spaţiu comercial la un preţ derizoriu.

http://www.ziare.com/politica/parlament/politica-afacere-de-familie-cine-si-a-adus-neamurile-pe-scaunele-din-parlament-1209053

Probleme cu Justiția

DNA Constanţa a extins cercetările pe numele fostului primar Radu Mazare într-un dosar mai vechi legat de retrocedările din oraş, dar şi din staţiunea Mamaia. Radu  Babus este urmarit penal in acelasi dosar.

http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-17559052-deputatul-psd-radu-babus-cercetat-dna-dosarul-care-radu-mazare-este-anchetat-pentru-abuz-serviciu.htm


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *