Andrușcă Dănuț (PSD) candidat poziția 2 Camera Deputaților – Neamț (2016)

dan-andrusca

Consilier al mai multor președinți de seamă la ministere bănoase ca Energia sau Economia,   Andruscă e un exemplu de cum a cîstigat de zece ori mai mult decît cînd era în domeniul privat (declraţie de avere din 2013). Administrator special Cuprumin şi al regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare Drobeta- Turnu Severin (RAAN), de unde a fost eventual demis de ministrul energiei Niculescu, pentru că lua un salariu enorm fără să facă mare lucru.

http://www.evz.ro/un-nou-caz-oltchim-o-companie-vitala-din-industria-nucleara-pusa-pe-butuci-1088707.html

http://adevarul.ro/locale/turnu-severin/administratorul-special-raan-demis-cauza-salariului-mare-angajatii-plang-luat-salariile-injumatatite-1_534d317a0d133766a8cea858/index.html


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *