Adrian-Dragoș Benea (PSD), candidat poziția 1 Senat – Bacău (2016)

dragos-beneaProbleme cu Justiția

Preşedintele CJ Bacău, Dragoş Benea, a lovit cu maşina o femeie. A fost acuzat de încercare de muşamalizare a accidentului, pentru că a părăsit locul accidentului.

http://stiri.tvr.ro/presedintele-cj-bacau–dragos-benea–a-lovit-cu-masina-o-femeie–incercare-de-musamalizare-a-accidentului_68507.html

Ulterior, procurorii au considerat că politicianul „a acţionat din instinct“, după ce a lovit femeia, pe care a urcat-o în mașină și a transportat-o la spital, pentru îngrijiri. Lucrurile s-au complicat însă la spital, aflat în subordinea CJ, deci implicit și a președintelui instituției, unde victima a fost investigată de șefa UPU, nu de medicul de gardă. Anchetatorii au clasat însă dosarul în ceea ce-l privește pe Benea, însă nu se știe ce se va întâmpla cu cei de la spital.

http://adevarul.ro/locale/bacau/dragos-benea-fost-sef-cj-gasit-nevinovat-procurori-abuz-serviciu-vatamare-corporala-parasirea-accidentului-1_584ff47e5ab6550cb864bddc/index.html

La 17 iulie, anchetatorii au făcut percheziţii la 28 de adrese din judeţul Bacău, inclusiv la trei instituţii publice, într-o cauză privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, în perioada 2005-2012, potrivit DNA. Descinderile au vizat şi sediul Consiliului Judeţean Bacău, precum şi locuinţa preşedintelui CJ, Adrian Dragoş Benea, şi pe cele ale altor angajaţi ai instituţie.

http://www.mediafax.ro/social/presedintele-cj-bacau-dragos-benea-audiat-la-dna-m-au-chemat-sa-asist-la-perchezitiile-informatice-nu-stiu-daca-au-fost-ilegale-contractele-13035214


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *