Romania Curată

Vești din ”vestita” comună Colonești: A divorțat pentru a putea ajunge vicele lui Bulă

Ca să poată ocupa funcţia de viceprimar al comunei Coloneşti, judeţul Olt, un consilier local din partea PSD, Constantin Dan Burducel, a divorţat de soţie, care este secretar al aceleiaşi primării, evitându-se astfel situaţia de incompatibilitate, anunță Mediafax.

„Da, este un divorţ pe bune, pentru că ce se întâmplă, secretarul unei localităţi nu poate fi rudă de gradul I cu oamenii din funcţii precum cele de primar sau viceprimar. Iar dacă noi l-am susţinut pe băiatul ăsta pentru postul de vice nu putea fi altfel”, ține să confirme Nicolae Stan, primarul vestitei comune.

poza 05 afis bulaColonești a fost cunoscut o vreme doar pentru că avea un avion în centru. În 2012, notorietatea comunei a explodat după ce a reușit performanța să raporteze o prezență la vot la referendumul privind suspendarea președintelui României de… 184%. Asta chiar dacă, ulterior, un student colaborator al României Curate a avut surpriza să afle că aproape jumătate din cetățenii cu care a vorbit nu ajunseseră la vot (detalii aici). Faptul că fostul și actualul primar, Nicolae Stan, a candidat pentru funcția de deputat promovându-se cu pseudonimul Bulă, nu avea cum să nu crească ”vizibilitatea” localității. Nicolae Stan, fost președinte de CAP, a condus comuna ca primar după 1990. Cât timp a fost deputat, locul lui la primărie a fost ocupat de fiul lui. În 2014, modul de votare de la Colonești a atras, din nou, interesul oamenilor (detalii aici).

Așadar, să nu ne mire: Coloneștiul rămâne Colonești: dacă ”băiatul ăsta” a fost susținut de Bulă pentru postul de vice, nu avea cum să nu ajungă vice, chit că pentru asta a fost nevoie de un ”divorț pe bune”.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *