Adrian Popescu

Un avocat si o studenta din Brasov, acuzati de mita

Avocatul Gheorghe Achim din Brasov si Otilia Nita, studenta la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “Transilvania”, in prezent consilier juridic la Primaria Magura, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru mita.

In 2006, pe cand era conferentiar universitar coordonator al studentilor aflati in ani terminali de studiu si membru al comisiei de examinare a lucrarilor de diploma din cadrul Universitatii „Transilvania” – Facultatea de Drept, Gheorghe Achim a pretins si primit de la patru studenti suma totala de 1.500 euro in schimbul oferirii unor lucrari de diploma preintocmite, conditionand promovarea examenului de acest aspect. Din acesta suma, 400 de euro au fost primiti de la studenta Otilia Nita.

Dosarul se va judeca la Curtea de Apel Brasov.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *