Romania Curată

Tudose susține ca a dat un ultimatum FMI: Dacă o dați strâmbă și pe următoarea, nu mai interacționăm

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti seara, la TVR, ca i-a atentionat pe reprezentantii FMI, cu care s-a intalnit in cursul zilei, ca ultimele previziuni la adresa Romaniei au fost eronate, iar daca si cea de-a treia va fi gresita, nu va mai exista interactiune cu acestia.

„Discutia a fost foarte simpla: <<Zic succes, ca daca inchideti, voi dati acest tip de comunicare, eu inteleg ca pot sa fie doua tipuri de abordare: ori nu va pricepeti absolut deloc sau are cineva ceva cu Romania. In ambele cazuri e ultima oara cand mai interactionam>>. Eu nu trag inca concluzii”, a declarat Mihai Tudose, citat de ziare.com.

Tudose s-a intalnit in cursul zilei cu reprezentantii Fondului Monetar International. Premierul Mihai Tudose a declarat ca a chemat FMI la discutii pentru a oferi reprezentantilor Fondului cifrele economice oficiale, in scopul de a le utiliza la previziunea de sfarsit de an pentru Romania, el mentionand ca FMI a „cam gresit” ultimele doua previziuni.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Tudose susține ca a dat un ultimatum FMI: Dacă o dați strâmbă și pe următoarea, nu mai interacționăm

 1. X

  Titlul articolului se poate citi și așa: Nimeni a dat un ultimatum unei importante instituții pro-mondialiste.
  Este extrem de îngrijorător: Tăriceanu se rățoiește la americani, Tudose la FMI, la bănci. Disproporțiile și repetarea acestor tâmpenii te duc cu gândul că băieții ăștia nu joacă în rol de Orban, ci funcționează ca starteri pentru chestiuni mai grave. Poate că sunt doar aspecte mega-economice (Roșia Montană), dar pot fi și geopolitice (fragilizarea României și prelungirea spre sud a instabilității din Ucraina).
  Ei sunt borfași, dar opoziția ce face?

  Reply
 2. ionas

  Adica a chemat FMI ,cea mai importanta institutie financiara din lume ( cele mai mici donanzi) care are o experienta imensa cu toate statele doar pentru ca sa ii umileasca ?
  Are FMI nevoie de noi sau Romania va avea nevoie de FMI ?
  Sau rezolvam problema financiara prin tiparire de bancnote ca in Zimbabwe sau in Venezuela ?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *