Romania Curată

Update. Donald Trump a câștigat alegerile din SUA contrar sondajelor

Update 2. Donald Trump a câștigat 276 de electori, în timp ce Hillary Clinton doar 218. În aceste condiții, candidatul republicat și-a adjudecat victoria în alegerile prezindețiale din SUA.

Update. CNN a anunțat în urmă cu câteva minute că Hillary Clinton l-a sunat pe Donald Trump și și-a recunoscut înfrângerea în alegeri.

…..

În condițiile în care alegerile prezidențiale din SUA vor fi câștigate de candidatul care își asigură cel puțin 270 din cele 538 de voturi în Colegiul Electoral, Donald Trump este, în acest moment, foarte aproape de victorie. La ora 8, candidatul republican avea deja 244 de voturi, în timp ce Hillary Clinton avea doar 215 voturi.

Unele dintre cele mai dure lovituri primite de Hillary Clinton au fost în statele Florida și Carolina de Nord, foarte importante, care i-au adus lui Trump nu mai puțin de 44 de electori.

Pe de altă parte, Hillary Clinton a câștigat un alt stat cheie și anume Nevada.

Rezultatele rămân încă incerte în Michigan și Wisconsin, două state-cheie pe care pronosticurile dinaintea scrutinului le atribuiau candidatei democrate.

Știre în curs de actualizare.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Update. Donald Trump a câștigat alegerile din SUA contrar sondajelor

 1. laur22

  „Ding dong the witch is gone !”
  nu asa?
  Sau la ai nostri nu se pune

  V-a placut discursul de „acceptance” a lui Hillary ?
  A fost exact asa cum a promis la TV ?
  Nu ?
  Hahahahahaha !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *