Romania Curată

Trei universități reacționează la tensiunile sociale și politice din ultimele zile

Universitatea din București, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) reacționează public la tensiunile sociale și politice care au cuprins România în ultimele zile.

Acestea fac apel la menținerea statului de drept și la protejarea democrației.

Este un prim pas pentru îndeplinirea misiunii civice a universităților, ca spații de dezbatere și dialog, asumându-și un rol activ în dezbaterea publică pe marginea problemelor de actualitate ale societății.

Universitatea din București  – http://infoub.unibuc.ro/2017/02/reprezentantii-comunitatii-academice-a-universitatii-din-bucuresti-fac-apel-la-mentinerea-statului-de-drept/

Universitatea Babes-Bolyai- http://news.ubbcluj.ro/pozitia-universitatii-babes-bolyai-cu-privire-la-tensiunile-majore-din-societatea-romaneasca/

SNSPA
https://docs.google.com/document/d/1d617iGrmj3pMzhVV8VD7xehB0w24fSRzchBe93Bzi6U/edit


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *