Romania Curată

Toți candidații USB la primăriile din București își vor depune astăzi candidaturile

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat aseară pe Facebook că au fost strânse toate semnăturile necesare pentru toții candidații USB la primăriile de sectoare, iar astăzi vor fi depuse toate candidaturile. Iată mesajul lui Nicușor Dan.

”Avem toate semnaturile, va multumim. Am muncit cu totii la strangerea semnaturilor. Va asteptam maine la depunerea candidaturilor.

Depunerea candidaturilor pentru Primaria Generala si Consiliul General va avea loc la Casa Presei (corpul Agerpres) de la ora 13:00.

Depunerea candidaturilor pentru Primaria Sectorului 1 va avea loc la ora 14:30 la Primaria Sectorului 1 din Banu Manta nr. 9.

Depunerea candidaturilor pentru Primaria Sectorului 2 va avea loc la ora 15:00 la Primaria Sectorului 2 din Obor.

Depunerea candidaturilor pentru Primaria Sectorului 3 va avea loc la ora 10:30 la Primaria Sectorului 3 din Sos. Mihai Bravu nr. 428 (intersectia Mihai Bravu – Calea Dudesti).

Depunerea candidaturilor pentru Primaria Sectorului 4 va avea loc la ora 11:00 la Primaria Sectorului 4 de langa Piata Cosbuc (Bd. George Cosbuc nr. 6-16).

Depunerea candidaturilor pentru Primaria Sectorului 5 va avea loc la ora 15:30 la Primaria Sectorului 5 din str. Constantin Mille nr. 10 (langa Cismigiu).

Depunerea candidaturilor pentru Primaria Sectorului 6 va avea loc la ora 10:30 la Primaria Sectorului 6 din Calea Plevnei 147-149 (aproape de Carrefour Orhideea).


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *