Romania Curată

Topul achizițiilor publice – o nouă campanie România Curată

România Curată vă prezintă cele mai mari contracte publice atribuite în luna ianuarie 2019. Începând de astăzi, vom monitoriza achizițiile publice în fiecare săptămână și, în fiecare zi de luni, vom întocmi un top al celor mai mari contracte.

Topul achizițiilor publice pe luna ianuarie

Obiectul contractului Valoare atribuită (RON) Autoritatea contractantă Firme câștigătoare
Reparaţie a echipamentelor defecte specifice radarelor 177.160.635 Compania Nationala Romtehnica S.A. Lockheed Martin
Reabilitare și modernizare drum strategic județean (83 Km) 135.973.173 Județul Vaslui Soragmin / Tehnicasist
Prestări servicii de electrificare 130.612.081 Compania Națională de Căi Ferate „CFR” – SA S.C. ELECTRIFICARE CFR S.A.
Carburant pentru motoare diesel (motorină) – 15.000 tone 72.685.650 SNTFC „CFR CALATORI” S.A. ROMPETROL DOWNSTREAM
Reabilitare a Infrastructurii de Irigații din Romania – 3 loturi 70.031.547 Agenția Națională De Îmbunătățiri Funciare S.C. IRIDEX-GROUP-PLASTIC S.R.L / Elsaco Electronic / ARGIF S.A.
Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii de transport regional între localităţile Vîrlezi – Tg. Bujor – Umbrăreşti – Viile – Fîrţăneşti – Folteşti 57.438.722 Județul Galați CITADINA 98
Servicii telecomunicații CFR 45.743.457 Compania Națională de Căi Ferate „CFR” – SA TELECOMUNICATII CFR S.A.
Servicii de exploatare (operare și furnizare), întreținere/mentenanță tehnică cu garanție totală, suport și management tehnic și administrare a sistemelor de apă-canal, precum și reparații accidentale pentru toate echipamentele și instalațiile de apă-canal ale beneficiarului, din locația Aeroportul Internațional Henri Coandă. 31.082.150 Compania Națională Aeroporturi București SA VEOLIA APA SERVICII
Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav Etapa a III -a Proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații pentru 9 obiecte (din studiul de fezabilitate) 28.594.034 Județul Brașov CONSTRUCȚII
Furnizare implant cohlear tip 5 , proteză auditivă cu ancoraj osos – bahă și procesoare de sunet compatibile cu implanturi cohleare 25.686.500 Spitalul Clinic de Recuperare Iași IMPLANT ROMANIA S.R.L. /

AUDIOLOGOS /

FIX IMPORT EXPORT /

CLARFON

Topul achizițiilor publice în perioada 4-10 februarie

Obiectul contractului Valoare atribuită (RON) Autoritatea contractantă Firme câștigătoare
Rachete dirijate anti-blindat pentru elicopterele IAR-30 SOCAT 296657270 Compania Nationala Romtehnica S.A. Rafael Advanced Defence Systems Ltd.
Servicii proiectare, asistență și execuție lucrări pentru proiectul „Hangar mentenanță de nivel complex pentru aeronave în cazarma 546 Otopeni” 33791022 Ministerul Apărării – Unitatea Militară 02523 STRABAG S.R.L.
Furnizare energie electrică 27300000 SNGN ROMGAZ SA-Filiala de Înmagazinare Gaze Naturale Depogaz Ploiești Srl ELECTRICA FURNIZARE
Asfaltare drumuri în Comuna Cerna, Judeţul Tulcea 18078322 Comuna Cerna S.C. SOFVI CONSTRUCT INSTAL S.R.L.
Furnizare energie electrică 11227195 Regia Națională A Pădurilor – Romsilva TINAMR ENERGY S.R.L.
Lucrări de construire „Centru Regional de Cercetări Avansate pentru boli emergente, zoonoze și siguranță alimentară -ROVETEMERG” /refuncționare prin schimbare soluție tehnică și tehnologică în timpul execuției proiectului: reabilitare, reparații capitale și mansardare 9000183 Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași GRUP CONSTRUCTII EST S.A.
Achiziția serviciilor de tip Common Use Terminal Equipment la AEROPORTUL INTERNAȚIONAL AVRAM IANCU CLUJ R.A. 8888385 Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj SITA Information Networking Computing BV
Servicii de suport tehnic pentru licențe Oracle și furnizare de licențe Oracle 8241562 Societatea Națională NUCLEARELECTRICA S.A. NTT ROMANIA S.A.
Construire poduri în Comuna Ruginețti, județul Vrancea 7743638 Comuna Ruginești CAMINO CONSTRUCT
Refacere, reabilitare și consolidare poduri și podețe în comuna Ghimeș-Făget, Județul Bacău 7675113 Comuna Ghimeș-Făget CONEXTRUST S.A.

Dacă semnalați nereguli în vreun contract de achiziție publică, vă rugăm să ne scrieți la contact@romaniacurata.ro.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Topul achizițiilor publice – o nouă campanie România Curată

  1. Marian

    Buna initiativa, unica in peisajul media, felicitari!

    Caietele de sarcini trebuie studiate inainte de a opina daca bugetul unei achizitii este realist sau umflat. La o prima vedere achizitia de licente+suport Oracle de catre Nuclearelectrica pare supraevaluat, avand in vedere ca o licenta versiunea Enterprise are pret de lista $10.450, iar discount-ul pe corporate user poate ajunge la 30%.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *