Romania Curată

Tolo.ro: ”Vrăbi a lui Sorin Oprescu a devenit fără concurs managerul celui mai mare spital din România”

Adriana Nica, noul manager al Spitalului Universitar, figurează că a luat împrumuturi de 660.000 de euro, despre care DNA susține că „nu corespund adevărului”, scrie Tolo.ro. Procurorii suspectează că banii primiți mită de Oprescu au circulat.

„De altfel, una din casele sechestrate în procesul lui Sorin Oprescu îi aparține Adrianei Nica. Numirea lui Nica de către ministrul sănătății din Guvernul Grindeanu a șocat medicii de la Spitalul Universitar”.

„O vreme am simțit că respirăm alt aer, dar ne dăm seama că nu vom scăpa de tentaculele lui Oprescu”, spun medicii spitalului. „Ca să-și pregătească ascensiunea, Adriana Nica a coordonat și scris 6 cărți într-un an și a publicat 34 de articole științifice în 2015 și 2016. „Nici dacă scria zi și noapte nu putea să facă așa ceva”, explică un coleg de la ATI. Iubitei lui Sorin Oprescu i s-a făcut practic o secție și a devenit șef sub Nicolae Bănicioiu, iar acum e numită director de spital sub Florian Bodog”, mai cititm în investigație.

Articolul integral pe Tolo.ro.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *