Romania Curată

Tolo.ro: Trump a atacat-o pe Clinton cu George Soros!

Lupta dintre ”influența lui Putin” și ”oamenii lui Soros” este ubicuă, scrie Cătălin Tolontan, după ce a urmărit dezbaterea de noaptea trecută între cei doi candidați la președinția SUA, Donald Trump și Hillary Clinton.

”Încheiată în această dimineață, a doua dezbatere prezidențială din SUA a fost, potrivit primelor reacții, mai echilibrată decât prima.

A existat un moment de interesantă similitudine cu un curent tot mai accentuat de la noi.

Hillary Clinton a spus că, potrivit analizelor unor oameni din zona serviciilor, Rusia s-a amestecat in campanie „și nu ca să mă susțină pe mine”.

Pe de altă parte, răspunzând atacurilor ca nu și-a plătit taxele, Donald Trump a explicat că deducerile folosite de el „sunt exact cele pe care le-au folosit prietenii tăi, Hillary, precum George Soros”.

La câteva minute, candidatul republican a revenit, invocându-l din nou pe Soros ca pe un prieten care o finanțează pe Clinton. Interesant cum această antinomie, forțată sau nu, între „oamenii lui Soros” si „interesele destabilizatoare ale lui Putin” se exprimă în două colțuri ale lumii, România și SUA, aflate ambele înaintea unor alegeri pe care taberele le consideră vitale și, pentru a folosi expresia de final a candidatului democrat, „pline de consecinte nu pentru 8, ci pentru mai multi ani”.

Interesantă coincidența sau poate că lumea este, într-adevăr, plată”, mai scrie Tolo.ro.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Tolo.ro: Trump a atacat-o pe Clinton cu George Soros!

 1. Olga

  Idiotul de Trump nu cunoaste psihologia unui KGB-ist. In acest studiu, aici este link=ul http://www.researchgate.net/publication/270383872_George_Soros_A_Philanthropist_Or_Robber_Barron explic cum Soros a finantat nenumarate actiuni care de fapt slujeau interesele lui personale in Europa de Est. Finalmente in USA (eu sunt in USA de 25 de ani) se lucreaza la franarea Hedge-funds-urilor iar grangurii ca si Soros si trump vor fi siliti ca sa plateasca TAXE si ei mai mari; nu mai sunt subterfugii.

  Potrivit Teoriei oglinzilor, Putin si Trump se admira reciproc; doi urangutani care vor fi uitati si aruncati la cosul de gunoi al ISTORIEI.
  Dr Olga Lazin
  AJRP, LOS ANGELES, CA
  USA

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *