Romania Curată

Tolo.ro: PSD a meritat să câștige, dreapta a meritat să piardă

„Aproape în toate sectoarele din Bucuresti PSD a strâns mai multe voturi decât USR și PNL luați împreună!”, constată Cătălin Tolontan. „Rezultatele sunt un semn de exclamare care infirmă, a o mia oară, teoria că stânga e votată de publicul rural și neinformat. Genul acesta de insultă e receptat ca un stigmat și mobilizează. Plus că ce înseamnă neinformat?

Cam toate sondajele puse în teren, alegeri după alegeri, arată că votanții de pe ambii versanți votează la fel de neinformat sau de informat față de propriile probleme. În București, cu excepția sectoarelor 1 si 2, PSD a strâns mai mult decât PNL și USR la un loc! Și chiar în 1 și 2, diferența este minimă”, mai afirmă autorul.

„Sărăcia se transmite, este social ereditară și orice partid și orice Guvern care vor ignora problema vor continua să reașeze scaunele pe puntea Titanicului.

Nu poți evolua cu 2 oameni din 5 tremurând de teama zilei de mâine.

Deși câștigator, PSD stă și el sub spectrul realității care l-a readus la putere. Fără oameni pricepuți, realmente pricepuți și dedicați serviciului public, în numeroase domenii, el însuși va eșua”.

Citește articolul integral pe Tolo.ro.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Tolo.ro: PSD a meritat să câștige, dreapta a meritat să piardă

  1. NC

    „Rezultatele sunt un semn de exclamare care infirmă, a o mia oară, teoria că stânga e votată de publicul rural și neinformat.”
    Dacă citiți programul de guvernare cu care PSD a câștigat aceste alegeri o să înțelegeți de ce a reușit să atragă voturi dinspre electoratul cu înclinații de dreapta. Pentru că în 26 de ani PSD a reușit să lichideze/înghită orice concurență pe partea stângă a eșicherului politic și acum își poate permite să facă pași spre ocuparea centrului, nemaiexistând nicio amenințare dinspre flancul stâng. Așa că nu profilul alegătorului de stânga s-a schimbat ci PSD nu mai este un partid de stânga iar noul său electorat îl va împinge tot mai spre centru.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *