Romania Curată

SONDAJ: Ce e mai probabil să se întâmple: să trimită Insulele Feroe prima navă cu echipaj uman pe Marte, să descopere viață inteligentă acolo sau să nu se mai fure la alegeri în România și să se reformeze PSD, PNL, ALDE, UNPR, PMP?

Nu, nu ne transformăm în casă de pariuri, dar vrem și noi să estimăm cât va mai trece până se vor schimba niște lucruri (în bine) în România. Drept pentru care, având niște surse pe la NASA ;) ca să putem aprecia cam ce șanse sunt să găsim viața inteligentă pe Marte, suntem curioși să vedem ce șanse credeți voi că există pentru a găsi, cât mai repede, urme de viață inteligentă în Parlamentul României. Și nu sunt singurele lucruri pe care vrem să le estimăm. Așadar, vă rugăm să răspundeți la întrebarea de mai jos:

Care dintre următoarele lucruri credeți că AU ȘANSE să se întâmple în viitorul apropiat (ATENȚIE: poți bifa de la 1 la 5 variante de răspuns)

View Results

Loading ... Loading ...

P.S.: Credeți că e necesar să punem și disclaimer-ul cu ”acest articol este un pamflet și se va interpreta ca atare”? Hmm… ținând cont că unii penali vor să scape de pușcărie pe motiv că au fost (doar) proști și că s-ar putea cumva rătăci pe aici, considerați că această precizare a fost făcută.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *