Adrian Popescu

Sentința lui Dragnea, amânată a treia oară

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au amânat pentru a treia oară decizia în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, în care DNA a cerut condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu şi o pedeapsă de doi ani şi jumătate pentru instigare la fals intelectual, scrie News.ro. În același dosar, procurorii au cerut anularea suspendării condamnării de doi ani în dosarul Referendumul. În cazul fostei soţii a lui Dragnea, Bombonica Prodana, procurorii au cerut suspendarea procesului, având în vedere că aceasta şi-a achitat partea de prejudiciu.

Sentinţa în dosarul în care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual era aşteptată vineri, cu o zi înaintea mitingului PSD pentru „apărarea democraţiei şi a statului de drept”, la care Dragnea spunea că sunt aşteptate câteva sute de mii de persoane.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Sentința lui Dragnea, amânată a treia oară

  1. HoLLywOOdrea

    Dat fiind PROGRAMUL n-ar fi fost nicio graba, dar Sentinta il va lovi ca un fulger, la fel ca pe Nastase, insa nu cred ca va face tentativa de suicid (spre deosebire de altii, inainte, ori dupa, ce DEVINE push car iash). Oricum, prietena” lui il va vizitat cat mai des in pushcarie, in lipsa de alte ocupatii serioase, desi devenita Libera La Bucu, si e posibil sa faca niste copii cu el, daca a pus deoparte destui bani, cel putin cat Borcea = cel cu 7 copii din pushcarie!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *