Adrian Popescu

Senatorul USR Mihai Goțiu a fost lovit cu pumnul de pesedistul Mirel Palada – UPDATE (VIDEO)

Senatorul Mihai Goțiu a fost lovit cu pumnul și cu picioarele de fostul purtător de cuvânt al guvernului Ponta, Mirel Palada, miercuri seară, în pauza unei emisiuni de televiziune la B1TV.

Au fost date publicității imaginile agresiunii:

Joi, Mihai Goțiu a mers la Institutul de Medicină Legală, apoi la poliţie, unde a depus o plângere penală împotriva lui Palada.

Iată ce a declarat senatorul USR Mihai Goțiu, într-o conferință de presă, joi, referindu-se la agresiunea lui Palada:

 

„Mâine dimineață mă duc la poliție. Vreau să mă liniștesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din câte am înțeles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine. Am fost lovit cu pumnii și picioarele după ce i-am atras atenția lui Palada, de mai multe ori, la modul cum vorbește. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri și mai rele”, a spus Mihai Goțiu, miercuri după incident, într-o intervenție la Realitatea TV.
Prezentatoarea de la B1TV Nadia Ciurlin a anunțat incidentul după revenirea în direct și emisiunea a continuat fără prezența celor doi. Iată reacția ei în fața agresiunii lui Palada:

Mirel Palada

Mihai Goțiu

Mirel Palada a fost consilier al premierului Victor Ponta pe probleme de strategii guvernamentale si apoi a fost numit purtător de cuvânt al Guvernului condus de Victor Ponta, în 2013.

Mihai Goțiu este senator USR, după ce în perioada 2014-2016 a fost coordonatorul editorial al României Curate.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

7 thoughts on “Senatorul USR Mihai Goțiu a fost lovit cu pumnul de pesedistul Mirel Palada – UPDATE (VIDEO)

 1. Red.

  Să fii sociolog și să te comporți ca un cimpanzeu! Bravo, băi Palada: o să primești niște mălai de la Gabriel Resources. Așa se face: transformă-ne în Columbia, Belarus sau Somalia!
  Angajatorii tăi (cu excepția Securității) trebuie să-ți ceară rapid să-ți refaci testul psiho și să te bage-n comisiile de etică. Dacă mai și predai prin vreo universitate, studenții și / sau părinții lor ar trebui să facă un minim gest de protest și să te ceară afară. Să faci sondaje în Teleorman! Sau Brazilia rurală.

  Semnificația gestului cretinului de Palada este mai amplă decât ieșirea din pepeni a unui individ, pentru că individul țintit nu e oarecine, ci unul dintre oamenii cei mai deranjanți pentru sistem (dacă nu mă înșel, singurul din politică). Dacă dați o căutare prin presa online, veți vedea în ultima vreme o ușoară creștere a articolelor anti-Goțiu. Uneori semnate de oameni de la care nu te-ai aștepta. Ceea ce s-ar putea să nu fie chiar paranoia!

  Reply
  • Dumitru

   Pai cine angajeaza in Romania sociologi in afara de serviciile de securitate (SRI&co ?). Nimeni. O buna parte din astia vizeaza de fapt sa aiba epoleti, ceea ce explica mentalitatea. Si asta e cazul pentru multe din profilele umaniste, din pacate.

   Reply
 2. CMC

  Sa citez raspunsul unui clasic in viata apreciat de cei de dreapta, inca de pe vremea Pixelului albastru, atunci cand a fost intrebat de un securist deghizat in ziarist:
  „Nu l-a lovit nici cu pumnul in piept, nici cu picioarele in fata…”

  Reply
 3. MIB

  Cand Ion Iliescu a venit cu „istorica” declarative privind noua directie de racolare a PSD „trebuie sa penetram bandele de cartier” toti amatorii de sexologie au dezbatut cu ranjete complice preocuparile penetrante ale decanului PSD, presedinte de (ceea ce intelege PSD despre) onoare al acestei clici. In practica si fara vorba multa dezideratul a fost pus in aplicare, si din „epoca” Ponta o putem vedea toti in limbajul si atitudinea a ceea ce intelege PSD prin „elita” in mod constant, si prin sondaj la orice membru indiferent de functie. Palada doar a dus lucrurile la un nou nivel (in jos), probabil starnind reactii admirative la nivelul electoratului captiv, unde regulile de discutie nu s-au schimbat semnificativ din comuna primitiva incoace. Dupa parerea mea reactia d-lui Goțiu a fost de la exemplar la inutil de civilizata (unora daca le intorci celalalt obraz doar vor salute ocazia). Sper sa vad justitia facandu-si datoria, iar daca aceasta nu are competente pe aria respectiva ma astept la masuri de ordin psihiatric. Iar daca Palada mai ajunge vreodata intr-o dezbatere televizata sa fie pus, preventiv, intr-o cusca.

  Reply
 4. mihaela

  cand te bagi in troaca, te mananca porcii. ce naiba cauta gotiu , daca e asa o persoana cu principii si demnitate, la b1tv in dezbatere cu…mirel palada, circar recunoscut? foarte bine! final pe masura dezbaterii si protagonistilor!

  Reply
 5. Adrian

  Ceea ce se spune despre aceasta agresiune acopera total subiectul(subiectele) acelei dezbateri. Totusi, despre ce s-a discutat(s-a incercat sa se discute)?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *