Romania Curată

Senatorii s-au rupt cu munca în campanie. Mai au nevoie de vacanță!

Deși au avut o pauză de o lună cu ocazia alegerilor locale, senatorii nu s-au îngrămădit să vină marți la serviciu. Ședința de plen a Senatului nu a putut fi deschisă pentru că au fost prea puțini senatori în sală, scrie Mediafax.

„Constat că în sală sunt 57 de senatori. În consecinţă, cvorumul legal de lucru nu este îndeplinit’‘, a spus de la microfonul Senatului preşedintele de şedinţă, Augustin Constantin Mitu, după ce secretarul de şedinţă, Alexandru Pereş, a făcut apelul nominal.

Cvorumul de lucru este de 82 de senatori.

Pe ordinea de zi figurau mai multe puncte, printre care proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe, dar şi unele propuneri legislative cu rapoarte de respingere, urmând ca marţi după-amiază să desfăşoare activitate în comisiile permanente.

Miercuri, senatorii au programate declaraţii politice şi lucrări în comisii, iar luni este zi liberă.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *