Romania Curată

Senatorii au votat împotriva urmării penale a lui Gabriel Oprea

Senatorii au votat luni împotriva cererii DNA privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă. S-au înregistrat 45 de voturi „pentru” și 73 „împotrivă”, scrie Agerpres.

Votul a fost secret cu bile.

„Senatul hotărăște să nu ceară urmărirea penală a domnului senator Oprea Gabriel, fost viceprim-ministru pentru securitate națională și fost ministru al Afacerilor Interne”, se arată în hotărârea adoptată luni, căreia i-a dat citire președintele de ședință, Ioan Chelaru. El a precizat că hotărârea va trimisă luni seara Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Senatorii au votat împotriva urmării penale a lui Gabriel Oprea

 1. Eva

  Consiliul Superior al Magistraturii trebuie să ia în considerare posibilitatea de a fosrmula o sesizare la Curtea Constituțională a României, pentru conflict între puteri.
  PAI DACA Comisia Juridică a Senatului a dat undă verde începerii urmăririi penale împotriva lui Oprea SENATORII CU 1,5 NEURONI, FARA DISCERNAMANT DE CE S-AU OPUS???? DOAR PT CA SUNT FRICOSI SAU MAFIOTI ORI CA SA INTARATE POPULATIA IMPOTRIVA DNA SI A JUSTITIEI ??? TREBUIE IESIT IN STRADA CU MIC CU MARE CA SA CURATAM SOCIETATEA DE ACTUALA CLASA POLITICA plina de GUNOAIE UMANE.

  Reply
 2. Petrache Lupu

  Rusine,rusine,rusine Nationala,a fost salvat un penal de la urmarirea penala,un general fara armata si lingaul tuturor guvernelor.Du-te sclipici invartindu-te ca titirezu.Huooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *