Adrian Popescu

Seful Laboratorului Expertize Criminalistice Timisoara, in incompatibilitate

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a stabilit incalcarea legislatiei privind regimul juridic al incompatibilitatilor de catre Neghina Cristian, sef al Laboratorului Interjudetean de Expertize Criminalistice Timisoara, avand si indicii referitoare la posibila savarsire a infractiunii de fals in declaratii.

Potrivit ANI, Neghina Cristian s-a aflat in stare de incompatibilitate, in perioada 13 decembrie 2006 – 23 iunie 2009, deoarece a detinut simultan calitatea de expert criminalist in cadrul Laboratorului Interjudetean de Expertize Criminalistice Timisoara si cea de administrator in cadrul SC Easy Fly SRL.

De asemenea, ANI are indicii referitoare la posibila savarsire de catre Neghina Cristian a infractiunii de fals in declaratii, deoarece nu a mentionat in declaratia de avere un autoturism marca BMW 316, dobandit la data de 13 iunie 2002, un autoturism marca Jawa, dobandit la data de 1 ianuarie 1995, si un autoturism Daewoo Tico, detinut de sotia sa si dobandit la data de 16 ianuarie 2006.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *