Romania Curată

S-a lansat activist247.ro, o platformă pentru cetățenii care vor să se implice

Fundația CeRe a lansat o platformă online care vine în ajutorul cetățenilor ce vor să se implice într-o anumită cauză, fie că este vorba despre un protest civic, fie că vor să aducă la cunoștiința publicului un abuz al autorităților. Platforma se numește activist247.ro și este activă începând de astăzi, 14 aprilie.

”Lucrezi 12 ore pe zi și nu poți ajunge la protestul de la ora 2 dup-amiază, dar totuși ai vrea să faci ceva ca să fie salvat parcul din cartier? Înscrie-te pe platformă pentru a fi notificat atunci când te poți implica în acțiuni online.

Ții foarte mult la clădirea de patrimoniu și vrei să știi dacă apar buldozerele la 2 noaptea să o dărâme? Ești dispus/ă să te duci în miezul nopții pentru a face un lanț uman? Înscrie-te pe platformă ca să primești alerte de la organizația sau grupul care luptă pentru salvarea clădirii.”, scrie pe pagina de deschidere a site-ului.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *