Romania Curată

#RomaniaSaysWelcome/ Evenimente de solidaridate cu refugiații, la București și Cluj

”Oameni de peste tot din Europa ies în stradă pe 12 Septembrie, în semn de solidaritate cu cei care au fost nevoiți să fugă din calea violențelor, sărăciei și a războiului. Alăturați-vă miilor de oameni și organizați un eveniment în orașul vostru. Este binevenit orice protest, orice petrecere de întâmpinare, orice manifestație în stradă, flash-mob, concert, orice vă trece prin minte și rupe barierele!”, se arată în anunțul de mobilizare de pe Facebook, la evenimentul #RomaniaSaysWelcome, care va avea loc sâmbătă, începând cu ora 15.00, în Piața Universității din București, la Fântână (detalii aici).

”Aceasta va fi o zi de acțiune în care ne dorim să arătăm întregii lumi că nu ne dorim garduri la granițe și îi întâmpinăm cu brațele deschise pe cei care sunt stigmatizați continuu de către politicieni și mass-media. E momentul să ne facem auzită vocea pentru cei care nu au o voce și să spunem că niciun om nu este ilegal!

Invitați pe toată lumea și dați-ne de știre dacă organizați un eveniment în orașul vostru!”, se mai arată în anunț.

Un eveniment similar a fost anunțat și pentru Cluj, tot sâmbătă, de la ora 15.00, în Piața Unirii (vezi aici).


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *