Romania Curată

Răzvan Sava se prostește electoral cu Piedone în Orășelul Copiilor, dar PNL zice că cei doi s-au despărțit

Cuplul politic Răzvan Sava- Cristian Piedone o duce bine ca-n povești, asta dacă ne-am lua chiar și numai după fotografiile pe care cei doi și le-au făcut în acest week-end în Orășelul Copiilor din Sectorul 4. Candidatul liberal la Primăria Sectorului 4 și fostul primar nu au nici o problemă să se afișeze împreună în această campanie electorală cu toate că Alina Gorghiu, președintele PNL a declarat acum o săptămână că nu este de acord cu alianța dintre cei doi.

sursa: Facebook

sursa: Facebook

„A fost o alăturare nefericită a celor doi. Răzvan Sava alături de Cristian Piedone — este o alăturare nefericită și s-a oprit, nu trebuie să iau măsuri pe care să le spun public. Nu o să îi mai vedeți împreună”, a declarat Gorghiu lunea trecută, adăugând că nu a aflat decât din presă de colaborarea electorală dintre cei doi (sursa aici).

De altfel, Răzvan Sava a explicat într-un mod cel puțin straniu asocierea cu fostul primar al Sectorului 4, urmărit acum penal, imediat după ce site-ul BN24 a dat știrea dintre alianța pentru alegerile locale dintre cei doi.

”Domnul Cristian Popescu-Piedone a decis să susțină candidatura mea pentru functia de primar al sectorului 4, deoarece partidul domniei sale, PPU SL, nu are un candidat la aceasta functie”, a scris Sava pe pagina sa de Facebook.

Deși Piedone s-a retras din funcție după tragedia de la Colectiv, când mii de oameni i-au cerut demisia în stradă, iar apoi a și fost arestat înntr-un dosar penal legat de modul în care clubul a fost autorizat de Primăria Sectorului 4, acesta a încercat să candideze pentru un nou mandat. Până la urmă justiția l-a oprit să candideze la primăria, iar fostul edil a trebuit să se mulțumească doar cu o candidatură la Consiliul Local pe listele PPU SL, partidul lui Dan Voiculescu.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *