Adrian Popescu

Radu Mazare mai baga 2 milioane de euro in pomenile electorale

Primarul Constantei, Radu Mazare, are toate sansele sa mai primeasca din partea alegatorilor un nou mandat. Apropierea alegerilor locale din 2012 l-a facut pe Mazare sa pregateasca din timp pungile electorale cu alimente pentru varstinici.

Dupa ce in luna martie a alocat 400.000 euro pentru a cumpara 375.000 de kg orez, Primaria Constanta a cheltuit 8,3 milioane lei (peste 2 milioane euro) pentru achizitia de produse alimentare ( pui, ulei, zahar, faina, orez) destinate persoanelor varstnice si nevoiase.

Potrivit unui anunt postat pe SEAP, firmele selectate pentru a furniza alimentele sunt Matra SRL, Macromex Food Service SRL, Avicola Slobozia SA, Geocor Trade Imp-Exp SRL, Ned Com SRL, Dobrogeana Grup SA. Aceste companii castiga an de an contractele oferite de Radu Mazare.

Saptamana trecuta, Radu Razare declara ca in campania electorala nu va da nici bani, nici pui pentru a fi votat, spunand ca daca ar face acest lucru ar fi arestat in urmatorul moment pentru ca „PDL are si Politia si Procuratura”.

Edilul din Constanta are o indelungata experienta in distribuirea de ajutoare de la bugetul local, „puiul lui Mazare” transformandu-se in brand electoral. Succesul in alegeri este garantat, lucru recunoscut si de Mauare: „Ma iau babele si ma arunca pe sus, ca pe fotbalisti”.

Citeste si despre: Radu Mazare, Constanta, bani publici, ajutoare sociale, procuratura.


Articole cu aceeasi tema:
2 ani si 3 luni, 22 termene, suspendat pentru exceptie de neconstitutionalitate. Radu Mazare si Nicusor Constantin – Retrocedarile ilegale
Cum a facut Radu Mazare Jr primele mii de euro
Alexandru si Radu Mazare, frati de Cod Penal


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Radu Mazare mai baga 2 milioane de euro in pomenile electorale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *