Adrian Popescu

Provocare inedită pentru parlamentarii brăileni venită din partea elevilor

În contextelor problemelor cu care elevii se confruntă cu privire la transportul de la și spre școală pe raza județului, Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Brăila a lansat către parlamentarii brăileni provocarea de a face naveta pentru o zi.

Zilnic, elevii navetiști din județul Brăila sunt nevoiți să folosească mijloace de transport în comun aflate într-o stare deplorabilă, care, de cele mai multe ori, nu respectă programul de funcționare.

Din acest motiv, chemăm parlamentarii brăileni la o consultare cu reprezentanții elevilor, în cadrul căreia să identificăm obiective comune, pe care să le putem atinge prin colaborare.

Consultarea va avea loc joi, 13 februarie, în orașul Ianca, aflat la o distanță de 45 de kilometri de municipiul Brăila.

Pentru a avea o perspectivă mai largă asupra situației navetei elevilor, provocăm parlamentarii brăileni ce vor fi prezenți la consultare să folosească mijloace de transport în comun pentru a ajunge la întâlnire.

După care, în mesajul de pe Facebook, i-au tăguit pe toți deputații și senatorii de Brăila: Ion Rotaru, Mihai Ruse, Emilia Meiroșu, Antoneta Ioniță, Vasile Varga, Mircea Florin, Niță Nicu. Chiar suntem curioși: câți vor da curs acestei invitații?


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Provocare inedită pentru parlamentarii brăileni venită din partea elevilor

  1. JK

    Ceea ce e „comun”, „comunitar”, „social” a căpătat conotații negative. Noi ne aflăm la început de dezvoltare a capitalismului, drept urmare, e sălbatic.
    Am citit numele aleșilor: m-a pufnit râsul. Pe unii poți să-i îmbraci cu caftan și ilic, să le pui cauc sau turban pe cap: ar merge perfect cu discursul lor. Pentru ei și pentru mulți locuitori ai județului, secolul XXI este o provocare inedită.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *