Romania Curată

PROTESTE: ”Dezinfectantele Hexi Pharma la fel de bune ca agheasma!”. Galerie FOTO: București, Cluj, Brașov, Neamț

Câteva sute de persoane au protestat vineri seara în Piața Universității din București împotriva mușamalizării Scandalului Dezinfectanților. Din Piața Universității, manifestanții s-au dus la Ministerul Sănătății, afișând și scandând slogane ca ”Incompetența voastră este moartea noastră”, ”Tăcerea ucide”, ”Achimaș pe fărăș” sau ”Dezinfectantele Hexi Pharma la fel de bune ca agheasma”. Zeci de protestatari s-au adunat și în Piața Unirii din Cluj, dar și la Brașov, Timișoara și Piatra Neamț.

Foto: Cosmina Cerva, Gabriel Bejan, Mihai Goțiu, Luminița Dejeu & Facebook

BUCUREȘTI

bucuresti 3 bucuresti 5 bucuresti 6 cosmina cerva bucuresti 7 cosmina cerva bucuresti 8 cosmina cerva bucuresti 9 cosmina cerva bucuresti 10 cosmina cerva

CLUJ

cluj 1 cluj 2 cluj 3 cluj 4 cluj 5 cluj 6 cluj 7 cluj 9 cluj 10

BRAȘOV

brasov 1 brasov 2

PIATRA NEAMȚ

neam 2 neamt 1


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *