Adrian Popescu

Primarul Sorin Oprescu inaugureaza si contracte cu alesii USL. Un imobil din Bucuresti este consolidat de firma unui consilier local liberal

Primaria Capitalei condusa de Sorin Oprescu a acordat firmei Periclestar SRL un contract in valoare de peste 2 milioane lei (o jumatate de milion de euro), pentru consolidarea unui imobil cu cinci etaje situat in Sectorul 1 al Bucurestiului. Firma apartine familiei lui Ciprian Pericleanu, consilier local PNL din Tulcea.

Potrivit unui anunt postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, firma consilierului va consolida un imobil din strada Nicolae Iorga, nr.31. Blocul are 19 apartamente, fiind construit in 1936 si are nevoie de reparatii capitale.

Pana in 2010, consilierul liberal Ciprian Pericleanu a figurat ca director la SC Periclestar SRL, firma care in acte apartine tatalui sau.

El a renunta la aceasta functie dupa ce Consiliul Local Tulcea a demarat, in ianuarie 2011, procedura de suspendare, deoarece Ciprian Pericleanu a devenit incompatibil.

Motivul: firma tatalui sau a semnat mai multe contracte cu Primaria Tulcea pentru reabilitarea unor blocuri de locuinte.

Ciprian Pericleanu este liderul Organizatiei de tineret a PNL, el candidand pentru postul de primar al municipiului Tulcea, la ultimele alegeri din 2008.

Citeste si despre: USL, Primaria Generala, Consiliul Municipal, lider, contracte.


Articole cu aceeasi tema:
Inca o infrangere pentru Sorin Oprescu. Instanta anuleaza autorizatiile de constructie pentru Pasajul Mihai Bravu
Captura Comisiei de Urbanism Bucuresti
De ce nu iubeste Oprescu patrimoniul Bucurestiului?


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Primarul Sorin Oprescu inaugureaza si contracte cu alesii USL. Un imobil din Bucuresti este consolidat de firma unui consilier local liberal

 1. george

  in campania electorala pentru cotroceni, domnu doctor a venit si pe la Tulcea. a strans cu amandoua mainile bani de la imbogatitii locului si dus a fost. acum trebuie sa dea inapoi banisorii si asta se face prin contracte grase. apropo Pericleanu asta are 30 de ani si e de meserie muzicant. cum naiba o fi ajuns el sa construiasca blocuri. Romania e mereu surprinzatoare!

  Reply
 2. primarele

  ce mai conteaza un bloc amarat. o sa avem pasaje peste tot si parcari, iar MASINA va fi rege in Bucuresti. iar doctorul o sa ajunga presedinte si va face autostrazi suspendate pana si in delta.

  Reply
 3. Alexandrovici victor

  ATENTIE MARITA OAMENI BUNI SC PERICLE STAR SINT ESCROCI NU VA INCURCATI CU EI SINT TEPARI

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *