Romania Curată

Primarul din Jilava, vizat de un nou dosar penal de corupție

Procurorii DNA fac mai multe percheziții la Primăria Jilava într-un dosar de corupție vizând fapte săvârșite în perioada 2010-2012 chiar de primarul localității, Adrian Mladin, scrie Agerpres.

Potrivit surselor citate, Andrian Mladin ar fi acuzat de luare de mită.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Secția de Combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2010 — 2012. În cursul zilei de 14 iunie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale”, se arată într-un comunicat DNA.

Adrian Mladin este anchetat în mai multe dosare, iar în 2014 a fost condamnat în primă instanță la 7 ani de închisoare pentru că ar fi luat mită în cazul parcelării unor terenuri.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *