Adrian Popescu

Primarul din comuna Valiug (Caras-Severin), prins cu 3.000 euro mita

Primarul comunei Valiug din judetul Caraş-Severin, Marius Mocanu, a fost prins in flagrant, intr-o benzinarie de langa Resita, in timp ce primea 3.000 de euro mita de la un om de afaceri. Edilul a cerut acesti bani pentru a interveni la Consiliul Local in scopul obtinerii unei hotarari de concesionare a trei loturi de teren din circumscriptia comunei in favoarea omului de afaceri.

Citeste si despre: Marius Mocanu, mita, Resita, Valiug, flagrant.


Articole cu aceeasi tema:
Controlor vamal, retinut pentru mita
CONDAMNARE: Dinel Staicu condamnat definitiv pentru complicitate la abuz in serviciu intr-un dosar privind fosta Banca Internationala a Religiilor
Metrorex cumpara energie electrica de 46 milioane lei


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Primarul din comuna Valiug (Caras-Severin), prins cu 3.000 euro mita

  1. anca

    mai dal dracu lumea moare d foame si el se da cu a6 de 50 d mii pai e bine asa?tot c misca p semenic e controlat d el si fratesu d la lemne la terenuri etc.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *