Romania Curată

Primarul Dan Tudorache nu vrea să de bani la Spitalul de Arși deoarece ar fi ”incorect” pentru locuitorii Sectorului 1

Dan Tudorache (PSD), cel care a câștigat în mod suspect alegerile pentru primăria Sectorului 1 în fața candidatului USB Clotilde Armand a explicat într-un interviu pentru Mediafax că ar fi incorect să aloce bani pentru o nouă secție de Terapie Intensivă a Spitalului de Arși, deoarece acesta este ”un spital național, pentru toată România, nu doar pentru locuitorii Sectorului 1”.

Secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Arși este în centrul unui dosar penal după ce două persoane au murit aici, iar unul din medici a filmat viermi pe capul unui pacient. Secția a fost închisă de Ministerul Sănătății, iar medicul care a făcut dezvăluirile a declarat pentru Tolo.ro că din cauza infecțiilor nosocomiale ar putea fi nevoie de o clădire nouă.

„Noi am face o clădire nouă pentru un spital al Sectorului 1, nu pentru un spital naţional. Sunt banii locuitorilor Sectorului 1 şi trebuie să îi folosim în primul rând pentru locuitorii Sectorului 1, şi când spun că e un spital naţional, spitalul naţional este pentru toată România. Nu ştiu dacă e ,,fair”, ca să zic aşa, pentru locuitorii Sectorului 1 să folosim banii locuitorilor pentru toată România”, a declarat Dan Tudorache, în condiţiile în care Spitalul de Arși se află, prin lege, în administrarea primăriei pe care o conduce.

În același interviu, Dan Tudorache a mai declarat că a trăit până acum dintr-un salariu de 1000 de euro pe lună din care nu poți face altceva decât ”să trăiești de pe o zi pe alta.”

Citește tot interviul pe Mediafax.

 

 

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Primarul Dan Tudorache nu vrea să de bani la Spitalul de Arși deoarece ar fi ”incorect” pentru locuitorii Sectorului 1

  1. Tempor

    Oare la 370 euro (salar minim) sau 500-600 euro (salarii ”bune”) cum se trăiește în România dacă un primar și fost deputat declară că cu cei 1000 de euro (plus alte privilegii și indemnizații) nu se trăiește bine!!!?

    În spitale de arși ajung oameni care lucră în condiții grele pentru 400-500 euro! La scurt timp după incidentul de la Colectiv a fost și un grav accident de muncă (surprins în direct la un meci de fotbal), la o fabrică de panificație din Brașov dacă nu mă înșel. În ce categorie socială ar include acest primar, fost deputat, salariații din Brașov !???

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *