Romania Curată

Primăria Capitalei vrea să dea 15 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Primăria Capitalei vrea să aloce 15 milioane de lei din bugetul orașului pentru Catedrala Mântuirii Neamului, potrivit proiectului de rectificare de buget ce se va discuta la următoarea ședință a Consiliului General. Propunerea este agreată de primarul general Gabriela Firea, arată Hotnews.

Potrivit aceluiași proiect de rectificare bugetară, Mânăstirea Antim va primi 4, 5 milioane de lei.

De altfel, în bugetul pe 2016 al Bucureștiului există alocați 10 milioane de lei pentru biserici. Dintre aceștia, 2 milioane sunt pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

Nu numai Primăria Generală vrea să suplimenteze fondurile pentru catedrală. La sfârșitul lunii iulie, primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut și el introducerea pe ordinea de zi a Consiliului Local a unui proiect de hotărâre prin care se alocă 10 milioane de lei acestui obiectiv. Proiectul nu a întrunit însă numărul de voturi necesar. Clotilde Armand și consilierii USB au cerut organizarea unei dezbateri publice având în vedere importanța proiectului și suma foarte mare.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *