Romania Curată

Primar din închisoare: Cherecheș câștigă alegerile la Baia Mare cu peste 70 % din voturi

Arestat preventiv pentru luare de mită, Cătălin Cherecheș a obținut peste 70% din voturile pentru alegerile la primăria din Baia Mare, potrivit rezultatelor parțiale. Cătălin Cherecheș care a candidat din partea unei coaliții (Coaliția pentru Baia Mare) a publicat pe contul său de Facebook datele în urma numărării paralele a voturilor. Clasamentul pentru Primăria Baia Mare stă în felul următor:

Cătălin Cherecheș/Coaliția pentru Baia Mare, 70,28%

Cristian Niculescu Țâgârlaș/PNL, 9,68%
Florin Tătaru/PSD, 7,35%
Iustin Talpoș/PMP, 6,42%

”Vă mulțumesc din suflet pentru încredere! Împreună am obținut victoria, împreună suntem Baia Mare și dezvoltăm mai departe orașul și județul nostru!” a scris Cherecheș pe Facebook.

Câștigarea alegerilor de către un primar aflat în arest ridică însă o mare problemă în condițiile în care acesta nu-și poate exercita fizic mandatul.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *