Adrian Popescu

Premiul >>> SUPRAVIETUITOR FRUNTAS

Ce oficial a fost uitat in functie? Publica informatia ta, folosind formularul de comentarii.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Premiul >>> SUPRAVIETUITOR FRUNTAS

 1. Mihaela Cartis

  ION BEUCA, Primaria Poienile de sub Munte, Maramures, Consilier local din 1992 si pana in prezent, preşedinte – comisia buget-finanţe, care, desi este membru PNTCD, este si consilier la Biroul Parlamentar al deputatului PNL (!?) Vasile Berci, Localitatea Călineşti nr.169, Localitatea Repedea, sediul primăriei, nr.98.
  Pentru a va putea edifica pe deplin, cititi comentariile facute de Mihaela Cartis aici:
  http://www.ziarmm.ro/ion-beuca-il-sustin-pe-victor-ciorbea-pentru-presedintia-pntcd/?replytocom=10824
  Atentie! Reclamatia extrem de grava facuta la adresa lui Ion Beuca de Ciorei Mihai, domiciliat în comuna Poienile de sub Munte nr. 1384/a, judeţul Maramureş, A FOST STEARSA de pe o multime de site-uri pe care era postata, cum ar fi, de exemplu, acesta de mai jos:
  http://www.afaceriagricole.net/localitate/1566-Repedea.html16
  “Subsemnatul Ciorei Mihai, domiciliat în comuna Poienile de sub Munte nr. 1384/a, judeţul Maramureş, prin prezent vin la dvs. cu următoarea “povestioară”, ca replică la cele spuse de Beuca Ioan în ziarul de miercuri, 2 aprilie, 2008.
  În data de 31.03.2008, în jurul orei 19.10, un grup de cetăţeni, format din Dzitac Vasile, Benzar Vasile, Miculaiciuc, Logos Mihai, de asemenea Beuca Ioan senior şi Beuca Ioan junior, din comuna Poienile de sub Munte nr. 1385, judeţul Maramureş, şi alţi cetăţeni ai comunei, ne aflam toţi la Primăria comunei Poienile de sub Munte unde se purtau discuţii cu privire la terenurile cu vegetaţie forestieră din comună, despre faptul că economia comunei nu merge prea bine etc.
  La un moment dat, Beuca Ioan, consilier la Primăria comunei Poienile de sub Munte, a început să se certe cu mine, fără să ţină cont că de faţă sînt atîtea persoane mi-a adus insulte, m-a calomniat şi mi-a adus injurii din cele mai urîte. După ce a terminat cu insultele şi injuriile, a început cu ameninţările şi a trimis după fiul său, Beuca Ioan junior, care a intrat în primărie după cca. 10 minute, s-a îndreptat spre mine, de asemeni insultîndu-mă şi înjurîndu-mă, m-a apucat de haină pentru a mă scoate afară din încăpere. Văzînd că opun rezistenţă şi nu mă scoate afară, mi-a luat căciula din cap şi mi-a aruncat-o de podea, cu intenţia de a mă provoca la scandal. Nu am ripostat în niciun fel doar l-am întrebat dacă are de gînd să se liniştească şi să mă lase în pace. Pînă la urmă între noi a intervenit Benzar Vasile, care a încercat să calmeze situaţia.
  Am ieşit afară din clădirea primăriei, iar susnumiţii au ieşit după mine, Beuca Ioan senior mă împingea de la spate, în timp ce Beuca Ioan junior m-a prins de piept şi de gît adresîndu-mi următoarele cuvinte: “Pleacă mutule acasă!”. Fiindu-mi frică pentru integritatea mea fizică am sunat după organele de poliţie, care au venit la faţa locului, dar chiar şi în prezenţa agentului de poliţie a continuat să mă insulte, înjure şi să-mi aduc

  Reply
 2. Mihaela Cartis

  (continuarea reclamatiei lui Ciorei Mihai la adresa consilierului local Ion Beuca)
  „Fiindu-mi frica pentru integritatea mea fizica am sunat dupa organele de politie, care au venit la fata locului, dar chiar si în prezenta agentului de politie a continuat sa ma insulte, înjure si sa-mi aduca amenintari.
  Asa întelege probabil domnul consilier Beuca Ioan senior de la Primaria comunei Poienile de sub Munte sa se poarte cu alegatorii sai, sa ne aduca insulte, injurii si amenintari, iar aceste probleme exista înca din luna septembrie 2006. Spre exemplu, în luna septembrie 2007 dupa ce am iesit din curtea casei cu o autoutilitara, am parcat-o în strada, m-am întors si am luat Dacia papuc, dar cînd am iesit cu aceasta am fost oprit de catre cei doi fii ai susnumitului, de catre Beuca Ioan si sotia acestuia, am fost amenintat, mi s-au cerut actele de la masina, mi s-au adus insulte si injurii. Acesta este, domnilor, exemplul pe care îl da consilierul Beuca Ioan, senior locuitorilor comunei Poienile de sub Munte!
  Desi am depus la Politia Poienile de sub Munte nenumarate plîngeri privitor la comportamentul acestei familii, domnul consilier nu s-a “obosit” sa se prezinte, doar este “cineva” în comuna si nu-l intereseaza ce spune politia sau alte organe ale statului, desi am depus plîngere la IPJ Maramures si la MIRA Bucuresti tot nu s-a prezentat, ignor total orice solicitare de la institutiile statului, doar este CONSILIER!!!
  Am ajuns la disperare, eu si familia mea si am ajuns la concluzia ca poate doar publicarea unui articol în ziar ne mai poate ajuta, articol care sa schimbe atitudinea acestor persoane si ale celor care conduc comuna noastra si nu în ultimul rînd aceasta tara.
  Domnul consilier este si tehnician la Ocolul Silvic Poienile de sub Munte si a fost delegat la primarie ca si reprezentant pentru retrocedarea terenurilor cu vegetatie forestiera, dar acesta în loc sa sprijine localnicii sprijina alte persoane, din afara localitatii, pentru ca acestia sa se îmbogateasca. Este lesne de înteles ca nu face aceste lucruri fara sa aiba un interes material, deci se îmbogateste si domnia sa, ajutat de catre seful de ocol, afirmînd ca cetatenii din alte localitati limitrofe au acte “beton” iar noi poienarii nu avem! De aici au început toate problemele si toata rîca între cetatenii comunei si edili. Acest lucru îl cunosc foarte bine întrucît chiar eu am fost membru în comisie, dar vazînd atîta nedreptate, mizerie si coruptie, mi-am dat demisia.
  Poate nu stiu toti cetatenii comunei ca acest individ “învîrte” toate institutiile din comuna, primarie, ocol, politie etc.
  Acum eu ce sa le spun consatenilor mei: ALEGETI ÎN CONTINUARE CONSILIER ACEASTA PERSOANA SAU POATE PRIMAR, AR FI SI MAI BINE!!!”

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *