Romania Curată

Precizare importantă

Mai multe  instituții medicale ne-au informat că au primit în ultima perioadă adrese prin care au fost anunțate că ar fi fost sesizat Parchetul General referitor la unele aspecte presupus penale din cadrul activității acestora, sesizări care ar fi fost făcute de către ”Asociația România Curată”.

Pentru toți cei care au primit asemenea documente (care, din câte am observat, nu sunt nici semnate, nici ștampilate), facem precizarea că nu au vreo legătură (alta decât asocierea abuzivă de nume) nici cu platforma online România Curată (www.romaniacurata.ro), nici cu Alianța pentru o Românie Curată și nici cu Societatea Academică din România.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *