Adrian Popescu

Post creat special pentru un baiat bun, ascultator Senatorul corupt Catalin Voicu se tine de cuvant si isi pune avocatul secretar de stat la MAI

Inca o numire controversata se pregateste in Guvernul condus de Victor Ponta. Potrivit unor informatii aparute in presa, fostul senator PSD Serban Nicolae va fi numit in functia de secretar de stat pentru Relatia cu Parlamentul in cadrul Ministerului de Interne. Postul a fost creat special pentru Serban Nicolae, de vreme ce guvernul are deja un ministru plin pentru Relatia cu Parlamentul, pe Mircea Dusa.

Trecutul lui Serban Nicolae este unul cu adevarat negru. Fost consilier prezidential al lui Ion Iliescu, Serban Nicolae l-a aparat in instanta, ca avocat, pe senatorul PSD Catalin Voicu, acuzat de trafic de influenta, precum si pe unii dintre membrii lotului Moravita 1, trimisi in judecata de DNA pentru fapte de coruptie si contrabanda.

Asa cum a dezvaluit Romania curata intr-un articol de anul trecut, Serban Nicolae a primit in 2003 de la RA-APPS un apartament cu trei camere pe Str. Mihai Eminescu, pentru calitatea sa de consilier prezidential al lui Ion Iliescu.

El nu a mai vrut insa sa paraseasca imobilul dupa ce nu a mai lucrat la Administratia Prezidentiala, pe motiv ca nu are bani sa isi faca o casa.

Desi locuia ilegal in apartamentul de pe strada Mihai Eminescu, RA-APPS s-a decis sa il dea in judecata abia in 2011, insa Regia cerea in instanta doar evacuarea unui garaj nu si plecarea fostului consilier din apartament.

Potrivit unei declaratii de avere semnata in octombrie 2009, Serban Nicolae detinea doua terenuri in Tunari si in Voluntari, un autoturism Land Rover, ceasuri si bijuterii in valoare de 30.000 euro.

Cum se lauda Catalin Voicu cu oamenii sai de la MAI si Parchet

Intr-o convorbire purtata cu Alexandru Mazare (fratele primarului Radu Mazare), interceptata de procurorii DNA, senatorul Catalin Voicu se lauda ca are oameni peste tot: procurori, judecatori, politisti.

Mazare Alexandru: Ce dracu fac cu militienii astia?
Voicu Catalin: Nouazeci si noua la suta dintr-un dosar, colegule, asculta ce spun eu….Sunt lucrate de politisti…Politistii au si carciumile, au si casele de c…., au si economicu in mana, au si buticarii. Deci, procuroru lucreaza prin mana politistului, el supravegheaza dosaru. Sunt foarte putine cauze care le ia direct de la procuror….

Voicu Catalin: Sa unim DNA-ul cu DIICOT-ul! Ca sa pot da afara pe toata lumea.
Matei Constantin: Da, poate, il stie Brailoiu mai bine!
Voicu Catalin: Purificare! Nu mai e Directia Nationala Anticoruptie, Directia de Crima Organizata si Anticoruptie! Am de mult proiectul asta in cap. L-ai adus pe Miclescu de la pensie, l-ai pus acolo, ai terminat, e fiara! Dosarul “Flota” a lucrat el, tot cu Vasile Draghici, de la ei de la Constanta si cu Otel, procuroru asta…

Voicu Catalin: Asculta-ma un pic! Daca eu m-am dus la Interne, omule, ai toata Procuratura Romaniei, ai toata Justitia in mana, ai toata Curtea…
Mazare Alexandru: Da ai sa arestezi? Dumneavoastra?
Voicu Catalin: Da, am Politia, vreau sa-l arestez pe Ontanu, vreau sa-i fac dosare lu Oprea, credeam ca poate vine de la …de la…de jos dosaru, sus merge snur! Pentru ca eu sunt singuru personaj care am tot…toata cane…conexiunea in mana, si-ai vazut ca Procuratura, in Justitie si…

Voicu Catalin: Neprezenta mea in varfu ministerului de Interne se rostogoleste ca un bumerang impotriva mea, imaginea Politiei, a Curtii, la noi. Ei nu inteleg chestia asta. Ei inteleg ca am fost fentat a doua oara. Mi-ar fi mult mai simplu, sa bag un baiat bun, sa ma asculte …(neinteligibil)…da? Da daca-l incaleca cei de la SRI? Daca il incaleca cei de la Parchet? Nefiind eu acolo, eu am alta relatie. Pe unii ii cunosc si in alte pozitii, mai cunosc cu peruca-n cap, pe altii ii cunosc si cu fetite ce fac. Cu mine le-a…daca ma duc si-i spun: “Domnule procuror general, am o mare rugaminte! Si va raman indatorat, dosaru asta vreau sa ramana asa!” Si am dat cu palma, nouzeci si noua la suta ramane cum spun eu! Daca-l rog cutare, gaseste cinspe elemente, sa ni-l intoarca pe pustiul ala de….(neinteligibil)…Da eu daca ma uit intr-un dosar, stiu unde sa caut.

Cititi si:
RAAPPS il evacueaza pe Serban Nicolae cu o intarziere de 3 ani. Nu din casa, ci din garaj
RA-APPS mai pierde un proces cu ARC: lista chiriasilor cu probleme din locuintele de protocol va fi facuta publica
7 luni, 10 termene, judecat in stare de arest. Catalin Voicu – Reteaua
Stenogramele din dosarul Catalin Voicu: Am toata Romania in mina


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Post creat special pentru un baiat bun, ascultator Senatorul corupt Catalin Voicu se tine de cuvant si isi pune avocatul secretar de stat la MAI

 1. xsd

  hai in piata ! indiferent cine e la putere, trebuie sa respecte locuitorii romaniei.

  daca voi iesiti, ies si eu in piata

  Reply
 2. aura

  „Calitatea” resurselor umane USL numite in functii creste de la o zi la alta. La cite a suferit din cauza justitiei, ar trebui sa i se gaseasca si lui Catalin Voicu un post…

  Cind e facuta inregistrarea?

  {daca ma duc si-i spun: “Domnule procuror general, am o mare rugaminte! Si va raman indatorat, dosaru asta vreau sa ramana asa!” Si am dat cu palma, nouzeci si noua la suta ramane cum spun eu!}

  Din cite stiu, e un singur procuror general, Laura Codruta Kovesi.

  Reply
 3. Petre Truica

  Numai o revolutie reala, gen cea franceza, prima dintre ele (…) mai poate opri coruptia aceasta ce reiese din aceste interceptari. Ma ingrozesc ca revine clanul Nastase_iliescu-Vacaroiu &comp. la putere.

  Reply
 4. OvidiuR

  Voicu trebuie sa stea in puscarie, iar Ponta ar face bine sa nu se asocieze in nici un fel cu el, altfel o sa isi piarda popularitatea foarte rapid.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *