Romania Curată

PETIȚIE: Demisia din CGMB a consilierului PSD Petre Chirică

 

Într-o ședință a Consiliului General al Municipiului București, consilierul PSD Petre Chirică a atacat fizic o consilieră USR, se arată într-o petiție publicată pe portalul Petitieonline.com.

Petre Chirică (foto Agerpres)

Pentru că acest gest aduce grave prejudicii de imagine atât instituției din care P. Chirică face parte cât și orașului București, cerem demisia lui P. Chirică din Consiliul General al Municipiului București, se solicită în petiție.

Bucureșteni, dar nu numai, puteți semna aici petiția.

Nicușor Dan: USR depune plângere penală

Potrivit ziare.com, liderul USR, Nicușor Dan a anunțat ca USR depune plângere penala pe numele viceprimarului Aurelian Bădulescu (PSD) si a consilierului general Chirica Petre (PSD) după ce aceștia au agresat fizic si verbal trei consiliere din formațiunea sa in timpul ședinței Consiliului General al Municipiului București.

„Doi consilieri generali, Bădulescu si Chirica (Chirica Petre – n.red.), au agresat fizic si verbal trei colege ale noastre, Roxana Wring, Raluca Teodor si Ana Ciceala. E inadmisibil ca in cel mai important for politic al Bucurestiului, trei doamne consilier trimise acolo de bucuresteni ca le reprezinte interesele sa fie agresate fizic si verbal de doi barbati.

Cerem public primarului Firea sa retraga sprijinul pentru viceprimarul Badulescu. In paralel, USR va face plangere penala impotriva viceprimarului Bădulescu si a consilierului general Chirica pentru agresiunea fizica si verbala la care s-au dedat astazi”, a declarat liderul USR.

Iată declarația lui Nicușor Dan:

Iata o parte din incidentul din cadrul sedintei de miercuri:


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “PETIȚIE: Demisia din CGMB a consilierului PSD Petre Chirică

  1. mircea

    oare cand serviciile din primarii si institutiile agreate si competente vor incepe sa faca un control la asociatiile de propietari cum sunt folosite spatiile comune:spalatorii,uscatorii,subsoluri si poduri ,spatii pline cu materiale,produse combustibile,care pot declansa incendii la la fel ca la ,,COLECTIV”,toate institutiile de control au tabarat pe prestatorii din comert,dar se feresc sa faca controale in blocuri,dece oare???nu a fost tras nici un semnal de alarma nici in presa scris nici radio,nici TV,nu face reting si pot fi deranjati fonctionarii si consilierii din primarii

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *