Romania Curată

O parte din averea lui Ponta, pusă sub sechestru de procurori

Procurorii DNA au pus sechestru pe o parte din averea lui Victor Ponta, până la limita sumei de 220.000 de euro, în dosarul în care fostul premier este acuzat că a primit 220.000 de euro pentru a-i asigura lui Sebastian Ghiţă un loc eligibil la alegerile din 2012.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru Mediafax, că sechestrul pe averea fostului premier a fost pus “până la limita sumei de 220.000 de euro”. Potrivit surselor citate, sechestru a fost pus pe un imobil pe care Victor Ponta îl deţine.

Mai multe detalii pe Mediafax (click aici).


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “O parte din averea lui Ponta, pusă sub sechestru de procurori

  1. Dumitru

    Oare sunt singurul de pe-aici caruia i se pare ca avem de a face cu un dublu standard ? Si ca notiunea insasi de justitie nu are sens in cazul asta ? Poate e ceva ce nu-nteleg eu…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *