Romania Curată

Nu scăpăm de Piedone. Primarul ”acoperit de hârtii” și-a depus candidatura cu ajutorul partidului lui Voiculescu

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone şi-a depus sâmbătă candidatura pentru Primăria Sectorului 4 cu 5.600 de semnături din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat duminică purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

„Şi-a depus candidatura ieri (sâmbătă – n.r.) cu 5.600 de semnături, dar nu ca independent, ci din partea Partidului Puterii Umaniste”, a declarat purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral din sectorul 4 pentru Mediafax.

PPU, partidul lui Dan Voiculescu, a decis joi că îl va susţine pe Cristian Popescu Piedone pentru postul de primar în sectorul 4, în ciuda opoziţiei copreşedintelui Maria Grapini, aceasta declarând, pentru MEDIAFAX, că îşi menţine părerea despre el şi că rămâne de văzut dacă va părăsi sau nu partidul, după alegerile locale.

Reamintim că, inițial, judecătorii Tribunalului București au respins candidatura lui Cristian Popescu Piedone, deoarece doar 2.550 de semnături din cele 5.076 pe care le-a prezentat respectau condițiile legale. Ulterior hotărârii, Cristian Popescu Piedone a anunţat, pe Facebook, că nu renunţă la candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4 şi va iniţia o nouă campanie de strângere de semnături, afirmând că există doar două variante – „să mă omoare sau să mă lase să mă supun judecăţii la vot”.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Nu scăpăm de Piedone. Primarul ”acoperit de hârtii” și-a depus candidatura cu ajutorul partidului lui Voiculescu

  1. george

    De acest nimic interlop politic trebuia sa ne scape justitia care se dovedeste in continuare complice cu mafia securist-politica.
    Nu ne mai ramine decit solutia sa iesim in strada de data asta pina la capat si sa radem tot de la mafia politica pina la justitie si de la mafia corporatista pina la guvernanti si presedinte.
    Prin vot nu mai giram pe nimeni.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *