Romania Curată

”Nu e vorba de niciun omor!”. Procurorul general al României despre moartea patronului Hexi Pharma

”Nu e vorba de niciun omor”, a spus astăzi procurorul general al Românie, Augustin Lazăr, referindu-se la moartea patronului Hexi Pharma într-un accident.

„Colegii noştri îi audiază pe toţi martorii pentru a identifica circumstanţele în care s-a produs accidentul. De asemenea, este în curs o expertiză tehnică, criminalistică, ce urmează să clarifice modul în care s-a produs accidentul, circumstanţele şi aşa mai departe. Nu e vorba de niciun omor, există o suspiciune că, într-adevăr, ar fi o sinucidere, însă urmează a se clarifica după administrarea probaţiunii. După circumstanţele în care s-au întâmplat lucrurile, modul în care a circulat persoana respectivă pe şosea, de mai multe ori, în zona aceea”, a declarat rocurorul general al României la sediul CSM.

Conform Mediafax, în telefonul soţiei lui Dan Condrea a fost găsit un schimb de mesaje, înregistrat cu câteva minute înainte de accidentul în urma căruia patronul Hexi Pharma a murit, în care femeia îl sfătuia să „să nu facă vreo prostie”. Parchetul General a anunţat că probele ADN confirmă că şoferul care a decedat în accidentul care a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, este Dan Condrea, procurorii precizând că maşina patronului Hexi Pharma a făcut 13 deplasări pe acelaşi traseu în seara respectivă.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “”Nu e vorba de niciun omor!”. Procurorul general al României despre moartea patronului Hexi Pharma

  1. octavian

    Absolut nimeni nu s-a gandit ca l-au omorat, se punea problema daca l-au sinucis sau l-au accidentat mortal. Acum suntem bucurosi ca oficial Condrea a fost sinucis si este cazul ca discutia despre genocidul din sanatate sa se termine odata caci DNA, SRI si toate celelalte autoritati incepc sa se enerveze pe acest subiect.
    E foarte bine ca lumea sta cuminte si resemnata. Populatia e invitata sa vina cu incredere la abator, pardon la spital.

    p.s. S-a deschis cumva un dosar de omor impotriva pacientilor in scandalul hexipharma? Pun intrebarea autoritatilor americane caci de la autoritatile romane nu mai am nici o pretentie!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *