Romania Curată

Noaptea se numără pentru PSD. Clotilde Armand coboară sub candidatul PSD la Sectorul 1, conform noilor rezultate parțiale anunțate de BEC

Candidatul PSD-UNPR Daniel Tudorache conduce în lupta pentru Sectorul 1, cu 31,19% procente din numărul voturilor numărate până la ora 6.00 AM, devansând-o pe Clotilde Armand (USB), care a strâns 28,73%, a comunicat Biroul Electoral Central (BEC), în această dimineață.

Rezultatul contrazice atât exit-poll-urile de duminică seara, dar și rezultatele parțiale anunțate după miezul nopții de BEC, când Clotilde Armand avea 32,3%, iar Dan Tudorache 31,9%. Între numărul de voturi centralizate până la miezul nopții și cele de până la ora 6.00 AM diferența este de aproape 3 procente.

Următoarele rezultate parțiale  vor fi anunțate de BEC la ora 10.00.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Noaptea se numără pentru PSD. Clotilde Armand coboară sub candidatul PSD la Sectorul 1, conform noilor rezultate parțiale anunțate de BEC

  1. Catalin

    Nu e prima data cand un exit-poll este contrazis de rezultatele finale. Un scenariu posibil in cazul in care nu exista un reprezentant care sa supravegheze numararea voturilor este „neatentia” membrilor biroului care pot muta un teanc de buletine ale unui candidat in teancul altui candidat. Ar mai trebui verificate si voturile nule. Din pacate, solicitarea de renumararea a voturilor dupa semnarea proceselor verbale are sanse mici de succes.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *