Romania Curată

No, domnul Ponta, acum ești mândru de tine? Fostul premier a ajuns să fie asociat la CNN cu Obama și Putin. ATENȚIE, însă, pe o listă a rușinii!

Victor Ponta se află pe poziția a șasea într-o listă cu politicieni celebri acuzați de plagiat, realizată de CNN. Lista a fost realizată în contextul acuzațiilor aduse soției lui Donald Trump că ar fi plagiat un discurs al lui Michelle Obama.

Pe ”selecta listă” (vezi detalii aici) mai figurează vicepreşedintele american, Joe Biden, preşedintele rus, Vladimir Putin, fostul asistent de la Casă Albă Timothy Goeglein, fostul ministru german al Apărării Karl Theodor zu Guttenberg, fostul preşedinte al Ungariei Pal Schmitt, senatorul american Rand Paul, fostul ministru german al Educaţiei Annette Schavan, senatorul american John Walsh, fostul candidat republican la alegerile prezidenţiale americane Ben Carson, şi cu titlul de BONUS, preşedintele american Barack Obama.

„De la discursuri la teze de doctorat: Politicieni acuzaţi că au copiat” este titlul articolului, în care se arată că „politicienii vorbesc mult şi scriu mult (…) ce se întâmplă atunci când cuvintele pe care le rostesc şi pe care le scriu nu sunt ale lor?”

Victor Ponta ocupă poziţia a şasea în lista plagiatorilor realizată de CNN: „Premierul român Victor Ponta, 2012: Guvernul României a devenit obiectul criticilor internaţionale după ce Ponta a fost acuzat că şi-a plagiat teza de doctorat. Ponta a respins acuzaţia care i s-a adus, catalogând-o drept un atac politic din partea preşedintelui Traian Băsescu „, notează CNN.

No, acu ești mândru de tine, domnul Ponta?


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “No, domnul Ponta, acum ești mândru de tine? Fostul premier a ajuns să fie asociat la CNN cu Obama și Putin. ATENȚIE, însă, pe o listă a rușinii!

  1. ??????

    Oricum compania pare a fi destul de selecta, democratic aleasa de alegatorii lor, dovada ca si la Washingon sau chiar la Moscova poate fi ca la Bucuresti ? De observat totusi ca civismul american sau cel rus nu sunt chiar atat de intransigente precum cel de la Bucuresti ?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *