Romania Curată

Nicușor Dan: ”Nu putem înlocui corupția cu ura și incompetența cu intoleranța”

Candidatul USB la Primăria Capitalei Nicușor Dan a reacționat pe Facebook la punerea sub urmărire penală a primarului de la sectorul 3, Robert Negoiță, făcând o trimitere și la nominalizarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL.

”Am ajuns la 6 din 7 primari ai Bucureștiului cu probleme de corupție. Primarul Sectorului 3 a fost chemat astăzi la DNA. Tot astăzi a fost chemat și co-președintele PNL, Vasile Blaga. Iar săptămâna trecută a fost chemat Ludovic Orban, cel care era atunci candidatul PNL la Primăria Generală. Toate aceste anchete ne arată cât de generalizată este corupția din partidele mari. Bucureștiul trebuie curățat de această corupție generalizată. Bucureștiul trebuie salvat de politicieni.

Avem nevoie de altfel de oameni la Primăria Generală, în primăriile de sector și în consiliile locale. Avem nevoie de oameni curați, competenți, care s-au implicat în rezolvarea problemelor orașului. Avem nevoie de oameni decenți, care să vină cu soluții, nu cu lozinci extremiste. Nu putem înlocui corupția cu ura și incompetența cu intoleranța”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Nicușor Dan: ”Nu putem înlocui corupția cu ura și incompetența cu intoleranța”

 1. Adrian

  Realzarea cadastrului e un punct important al candidaturii lui ND.

  Legea (nouă a) cadastrului este (încă) în dezbatere publică. Mi-ar plăcea să văd o analiză a acestui proiect realizată/asumată de ND.

  Mai ales că și un regulament al ANCPI a fost recent în dezbatere la min. economiei.

  Cât privește legea Voicu Nițescu din 1934, nu am auzit vreun motiv(în afara neimplicării partidelor sau societății civile)pentru care a fost maltrată groaznic spre a deveni legea din 1996. În fine, ar fi utilă și o chestiune formală, și anume de unde vine numărul și tipul decretului-lege 115/1938, când în monitorul oficial respectiv este aprobat un proiect ministerial prin Decret regal (cu alt număr).

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *