Romania Curată

Nicușor Dan: ”Într-o confruntare directă cu PSD, obțin cele mai multe voturi. Îi invit pe susținătorii PNL să voteze cu mine”

”Sondajele arată că, într-o confruntare directă cu PSD-ul, voi obține cele mai multe voturi, așa încât găsesc că e mai rezonabil ca PNL să-și retragă candidatul, dacă vrea într-adevăr ca PSD să nu câștige”, a scris astăzi Nicușor Dan, pe pagina lui de Facebook, în replică la o sugestie a Alinei Gorghiu de a se retrage din cursă în favoarea lui Ludovic Orban.

”Alina Gorghiu îmi sugerează, într-o emisiune TV, să mă retrag din cursă în favoarea lui Ludovic Orban. Vreau să vă asigur că nu voi accepta să fac jocul niciunuia dintre partidele vechi.

Alina Gorghiu greșește. Sondajele arată că, într-o confruntare directă cu PSD-ul, voi obține cele mai multe voturi, așa încât găsesc că e mai rezonabil ca PNL să-și retragă candidatul, dacă vrea într-adevăr ca PSD să nu câștige.
PNL și PSD au o lungă istorie în care au lucrat împreună împotriva intereselor alegătorilor. Mandatul meu va pune stop acestui blat între politicienii care au fost la putere.

O invit pe Alina Gorghiu să retragă candidatura domnului Orban. Îi invit pe susținătorii PNL să voteze cu mine, fiindcă doar așa vor fi siguri că votul lor este respectat. Iar pe voi, prieteni, vă invit să le spuneți tuturor că Bucureștiul merită o soartă mai bună. Împreună salvăm Bucureștiul!”, afirmă Nicușor Dan, pe pagina lui.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Nicușor Dan: ”Într-o confruntare directă cu PSD, obțin cele mai multe voturi. Îi invit pe susținătorii PNL să voteze cu mine”

 1. taunul77

  Eu voi vota cu Nicusor Dan. Deja am semnat pentru candidatura lui. Problema e ca nu are sanse de castig decat in conditiile unei mobilizari masive la urne. Ceva de genul celei din 16.11.2014, de la turul doi al prezidentialelor. Mai e dispus electoratul bucurestean la un atare demers?

  Reply
 2. Flisc Daniel

  Este a doua oara cand am ocazia sa il votez pe Dan si o voi face iar. Mobilizarea retelelor de socializare este singura sansa ptr Dan sa adune voturile ptr a fi votat primarul general al capitalei. Nu stiu de ce ar putea fi capabil tinand cont ca ar avea un consiliu ostil, dar ptr prima data s.ar intampla ca Bucurestiul sa nu mai fie al unei organizatii private formate din tot felul de infractori, organizatie numita pompos „partid politic”.

  Reply
 3. Walter von Grappendorf

  Diaspora si tineri care au iesit in strada dupa Colectiv se vor organiza pe retele de socializare pentru a iesi citi mai multa lume la vot si sa puna stampila pe ND.Diaspora din Germania si Marea Britanie stiu sigur ca seva implica sunind acasa si convingind citi mai multi ,rude, prietenii si cunostinta sa voteze cu ND.Sansa lui ND este mobilizarea pe Facebook,si fiecare sasi convinga prietenii,rude,colegi sa voteze,pentru ca partidele „istoeice ” au tv,case de sondaje si toata Media la care sunt seara de seara si toata ziua.
  Daca ne mobilizam ii trimitem pe politicienii corupti la plimbare sa mai faca o pauza prelungita.

  Reply
 4. ana

  Mai multa atentie la interventiile in media, mai ales la unele priviri(emisiunea de la TVR cu Liviu Mihaiu). Nu ai nevoie de confirmare nici macar implicita. Si eu cred ca esti f. potrivit, nu e nevoie sa-l asiguri pe Cosmin Prelipceanu ca vei schimba lucrurile pentru ca primarul o poate face prin atributiile pe care le are.Sau daca da, a nu se uita spusele lui Samuel Huntington mai demult. Campaniile sunt un amestec de idealism si pragmatism. Si Trump afirma acum ca va salva America !? Raspunsul este in cultura celor care aleg un tip de discurs.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *