Romania Curată

Nicușor Dan exclude o alianță cu PNL ”așa cum arată astăzi”

Nicușor Dan a declarat că, în perspectiva alegerilor parlamentare, exclude o alianță cu PNL, ”așa cum arată acesta astăzi”. În ceea ce-l privește pe Dacian Cioloș, liderul USB spune că acesta este ”o persoană rezonabilă” dar, cu toate acestea, conduce un Guvern în care se află și Petre Tobă, referindu-se la acuzațiile de plagiat aduse acestuia. Declarațiile au fost făcute într-o emisiune la Digi24, la care a participat alături de Clotilde Armand.

„Pentru moment, aşa cum arată PNL azi, excludem orice alianţă”, a răspuns Nicuşor Dan, întrebat, la Digi 24, dacă ia în calcul o alianţă cu liberalii în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă, scrie Mediafax.

Întrebat dacă ar face alianţă cu un PNL condus de premierul Dacian Cioloş, Nicuşor Dan a spus: „E aşa de departe până acolo, nu aş vrea să răspund la această întrebare. Adică e o ipoteză, dar…”


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *