Romania Curată

Nicușor Dan, despre declarațiile lui Dragnea: ”Nu există dispreţ mai mare faţă de alegător decât să-i ceri să se lase furat în schimbul unei pâini”

”Cinismul PSD nu are limite”, a scris Nicușor Dan, pe pagina lui de Facebook, cu referire la declarațiile făcute iri de liderul PSD Liviu Dragnea, în fața sediului DNA.

”Nu există dispreţ mai mare faţă de alegător decât să-i ceri să se lase furat în schimbul unei pâini, aşa cum a făcut Liviu Dragnea preşedintele condamnat penal al PSD. E ca şi cum ai lua omului casa cu forţa şi i-ai lăsa o lingură de lemn.

Declaraţia lui Liviu Dragnea anunţă o ofensivă a majorităţii PSD-UNPR-ALDE împotriva instituţiilor anti-corupţie. Cinismul PSD nu are limite.”, a scris Nicușor Dan.

”Am toate şansele să rămân liber până la alegerile parlamentare chiar şi într-un ritm foarte alert nu cred că se poate întâmpla altfel pentru că vreau să câştigăm alegerile şi sigur românii trebuie să se hotărască dacă în loc de o alimentare cu apă preferă un denunţ, dacă în loc de o şcoală preferă un dosar sau în loc de o pâine mai bună preferă nişte cătuşe”, a spus ieri, Liviu Dragnea, la ”coada” de la DNA.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Nicușor Dan, despre declarațiile lui Dragnea: ”Nu există dispreţ mai mare faţă de alegător decât să-i ceri să se lase furat în schimbul unei pâini”

 1. AlinaP

  Desigur domnul Dragnea conntinua cu succes propaganda comunista. El cunoaste metoda racolarilor, a turnatorilor de meserie. O „paine mai buna” a tentat multi in trecut, el spera sa castige la fel si in prezent. Nicusor Dan si generatia tanara nu poarta pacatele treutului pe umerii lor, sper sa-si cladeasca un viitor curat, drept si luminos. Oricat de greu le va fi drumul, numai ei vor putea ridica tara asta din mocirla in care se zbate inca.

  Reply
 2. Adrian

  Falsele alternative, așa este, încă mai prind prin părțile astea.
  În loc de o pâine mai bună românii preferă deocamdată niște balast. O să mâncăm balast cu garnitură de nisip. A se vedea , de pildă, devastarea Văii Mureșului.
  Ministerul mediului a dat de un an un ordin de înființare a comitetelor tehnice de colaborare, ordin care nu e mediatizat de minister. De ce nu se publică toate ordinele de ministru, poate ne lămurește vicepremierul de resort.

  Cât despre cătușe, să credem că „gura[…]adevăr grăiește”

  Reply
 3. Dac.impielitzat

  Doamne in cel hal s-a ajuns.
  E posibil?
  Da.
  Citesc si ma minunez pana unde poate sa ajungă lucrurile intr-un stat democratic. Tine doar de noi sa ne vindecam de cancerul asta.

  Reply
 4. Elena raducanu

  Eu am rămas stupefiată după alegeri cum a fost posibil sa iasă majoritar PSD-UL,romanii nu mai gândesc coerent ,adică un partid de corupți ca ăstia sa ne conducă? Eu cred ca ceva nu a fost în regula la alegerile astea,iar acum colac peste pupăză Draga vrea sa ne impună un prim-ministru Marioneta pe care sa îl dirijeze el cum vrea din umbra,numai ca unii români s-au mai trezit intre timp la realitate.Voi PSD-UL sunteți o rușine pt tara ăsta.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *