Romania Curată

Nicușor Dan: ”De câte ori oamenii au votat în număr mare s-au produs schimbări importante!”

Candidatul USB la Primăria Capitalei a postat pe Facebook un mesaj în care-i îndeamnă pe cetățenii Bucureștiului să iasă la vot: ”Am votat la Școala 279 Sfinții Mihail și Gavril din Prelungirea Ghencea. Am votat pentru un Bucureşti necorupt, pentru o nouă clasă politică, nu pentru una care şi-a dovedit şi corupţia şi incompetenţa. Vă îndemn să ieșiți la vot. De câte ori oamenii au ieşit la vot în număr mare s-au produs schimbări importante în România”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Nicușor Dan: ”De câte ori oamenii au votat în număr mare s-au produs schimbări importante!”

  1. taunul77

    Bucurestenilor le e lene sa iasa din casa. Dupa care incep sa se planga de faptul ca le e administrat prost orasul si ca sunt furati … Pai, la cat interes au aratat la aceste alegeri, cam merita …

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *